Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

divendres, 27 de juliol del 2007

Me'n vaig de vacancetes!!!!!!!!!

Bé, volia posar moltes coses aquests dies però preparant les maletes no he tingut gaire temps per posar res!!!!!!

Si entreu al meu bloc ja em saludareu!!! espero!!!!!!!! jejejeje
pos eso!! que me'n vaig de vacancetes!!! de relax! de platgeta!!! quines ganes que tinc!! vaig cap a Salobreña a parlar una mica el castellà!! jejejej

pos eso!! que disfruteu força per aquí i ens veiem d'aquí 12 dies!!

un petonàsssssssssss ben gran pel meu bloc i pels meus visitants!!

muaaaaaaaaaaaa

dijous, 26 de juliol del 2007

Una Salutació diferent a la resta però divertida!! ;)

Aquesta salutació la dedico a Kiko!! jejejeje! gràcies amb ell he descobert aquest programeta! està molt bé perquè pots fer moltes cosetes i passar una bona estona creant la teva obra! jejejeje
De moment he fet aquesta però segurament en faré moltes més ja que m'ho he passat bé mentres ho feia!
Espero que us agradi!! un petonàsssssssssssss

Express Yourself with Gizmoz Video Clips

La Caleta (Salobreña) - De vacances!!!




Bé, per a qui no sapigui on està Salobreña i totes les coses interessants que hi pots trobar ............ posaré aquesta informació que he trobat a la web de Salobreña!!! Ho volia traduir i posar-ho amb les meves pròpies paraules però és massa feina................. per tant.................... aquí us ho deixo!!!! amb un "copio-pego" jejejeje

ahhhhhhhhhhhh i també us deixo l'adreça de la web per si voleu mirar més coses!!

Situada en pleno centro de la Costa Tropical descubrimos Salobreña. Blanca y reluciente, abrazada al gran Peñón que mira al mar, entre geráneos y serpenteantes calles con antiguo sabor árabe, a brisa marina, a luminosos rayos de sol que lo blanquean todo.

La naturaleza ofrece un clima auténticamente tropical, con temperaturas medias anuales de 18 grados, mínimas de 14 y máximas de 32, propio de tierras del caribe. Aquí podrá veranear en invierno.

Salobreña es un precioso enclave cultural y turístico. El centro histórico está formado por Barrios construidos junto o en el interior de la muralla que en la Edad Media fortificaron la ciudad, y la convirtieron en uno de los lugares más inexpugnables de la costa de Al-Andalus. Los Barrios de La Loma, La Fuente, el Brocal o el Albaycín, conservan rincones asombrosos y con una estructura auténticamente medieval que serpentea entre callejas, recodos, portones, ventanucos, pasadizos y bóvedas.Entre sus monumentos y enclaves más interesantes destacan el Castillo Árabe (vigilante en lo más alto de la roca, en la verde vega de cañas de azúcar, frutos subtropicales y en su hermosas playas que bañan la costa), la Iglesia Mudéjar del Rosario, la Torre del Brocal, la Bóveda de la Plaza, el Paseo de la Flores, los Miradores del Postigo y el Albaycín.

Visitar dando un agradable paseo por el Parque de La Fuente, con su estanque, jardines, pájaros tropicales y espacios de juego para niños, o el Peñón de Salobreña, necrópolis paleocristiana, en el Paseo Marítimo y desde el que se puede ver una bonita panorámica de la Costa Tropical y de la vega con Salobreña al frente.Es de gran interés la única Fábrica de Azúcar de caña en funcionamiento de Europa. Contiene un pequeño museo y una maqueta de todo el proceso de transformación de la caña

Un litoral lleno de gratas sorpresas nos espera. Playas amplias con todos los equipamientos: Las playas del Peñón y la Charca, donde se unen el blanco de las casas y el azul mediterráneo, junto a chiringuitos con sabor a mar.
La playa de la Guardia, tranquila y abrazada por las plantanciones de caña. O nuestras calas naturales: El Caletón o el Pargo, que perdidas entre acantilados prolongan la costa a ambos lados de Salobreña

Acercarse a la Caleta, o a Lobres, degustar los conocidos "pescaítos fritos", las especialidades del lugar, convierte a Salobreña en un lugar acogedor y lleno de encanto mirando al mar, provocando el baño, el deporte y noches alegres de brisa suave.

Cocina de pescado, plagadas de sabiduría e inteligencia. Escabeches de pescados azules, pulpo seco, espetos de sardinas, mariscos del puerto, pescados de roca a la sal. Gazpachos y Ensaladas tropicales con todo el sabor de la huerta. Tapear por Salobreña, entre calles y plazas es saborear los pescados de las entrañas de la mar, raciones bien fritas, cocidas o a la plancha acompañado de travieso "vino costa".

Los guisos de patatas con cazón, las sopas de mariscos o verduras, los platos caseros, el jamón serrano de Trevélez, las migas de pan o harina, tiene mucho de historia y cultura arcaicas.

Y las excelencias de los frutos exóticos del trópico, chirimoyas, papayas, aguacates, bananas, guayabas y mangos, o la repostería de origen árabe.

Paisajes y hermosos entornos son protegidos por el blanco de la nieve de Sierra Nevada, a sólo una hora y diez minutos de su estación de esquí, y a 45 minutos de Granada y su ensoñadora Alhambra. Granada y toda su oferta turística, las casas-cueva del Norte de la Provincia, el Poniente Granadino, o los pueblos de las Alpujarras, tierras de jamones y artesanos.

dijous, 19 de juliol del 2007

Flix!!!!!!! Una visita per aquest poble tant especial


Vols saber com és Flix??? vols saber quines festes es fan?????? tens ganes de veure fotografies????
Bé, aquí he preparat aquest recull de fotografies de Flix! de moment està en construcció ja que en vull posar més però de moment ja ho poso!!
Ahhhhh i també vull fer constar que totes les fotos no són meves!! algunes si però la majoria les he tret de la web de l'ajuntament de Flix i d'algun bloc de gent flixanca!!
V'sssssssssssssssssss

dimarts, 10 de juliol del 2007

Aquests dies he estat navegant pels blocs dels mestres del Col·legi Enric Grau Fonseré i he vist que molts d’ells tenen un mapa del Tagzania amb el qual pots personalitzar el lloc que vulguis i indicar el que més gràcia et faci!!

He estat fullejant fins que he vist com es feia i amb l’ajuda d’aquests blocs i de les fotografies de l’ajuntament de Flix he creat el meu propi mapa!! Aixa ja tindré un punt de referència quan vulgui explicar amb algú on està Flix i que hi podem trobar!

Espero que us agradi o que us sigui d’utilitat
Un petonàssssssssssssss


Tagzania: eva_yam

dijous, 5 de juliol del 2007

Protectora d'animals

Avui navegant per internet he descobert que a la ribera d'ebre també tenim protectora d'animals! feia temps que ho volia preguntar o que algú m'informés però quan ho buscava per internet no trobava res........ fins avui!! la protectora es diu PROTECTORA D'ANIMALS DE LA RIBERA D'EBRE A.M.P.A.R.E. ; està ubicada a Ginestar i pel que he pogut llegir a la seva web, tenen molts animals i necessiten ajuda, tant econòmica com de col.laboradors.

El proper pas que faré es trucar i informar-me la manera com ajuden els col.laboradors! em faria gràcia ser-ho encara que sé que patiria una mica veient com han patit aq gossets!

Si tens un moment, navega per la seva pàgina, val la pena!! aquí us deixo un video divertit que he trobat a la seva web!


dimarts, 3 de juliol del 2007

Flix!! al punt de mira!! ;)

Vols saber que passa a Flix?? vols saber qui hi ha a tot moment????????????
aquí tens la WebCam de Flix!! podràs comprovar a qualsevol moment qui va a l'església a confessar-se i qui passa de llarg!! jejejej

bé, però ja ho diuen que entris a l'església no significa que siguis més bo que la persona que no hi entra!! tot el contrari!!! però millor no entrar amb detalls perquè sino m'allargaria massa i no en tinc ganes!

Es divertit veure-ho!!! aquí us passo l'enllaç!!

V'ssssssssssssss

Els llaüts a l'Ebre

Ahir estava navegant amb el meu nebot Arnau i tot il.lusionat em va ensenyar el bloc de la seva senyoreta, la Pepa, i em va posar la pel.lícula que han fet la seva classe de 1r. de CI amb imatges escanejades sobre els llaüts de l'ebre.

La veritat que està molt ben fet i les fotografies val la pena de veure-les!

Felicitats Arnauete!!

Fotografies de Flix d'abans i ara

A la web de Flix he trobat aquest article que és molt interessant! "Abans i ara" és un muntage fotogràfic confeccionat pels alumnes de cicle superior del CEIP Enric Grau i Fontseré de Flix el curs 2000-2001.

Les fotos són maquíssimes apart és molt interessant de veure com era antigament Flix!

Felicitats per aquest muntatge!

V'ssssssssssss

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats