Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dijous, 23 d’abril del 2009

Dijous, 23.04.09!! Feliç Dia de Sant Jordi!!



Avui és la diada de Sant Jordi!! el dia dels enamorats!!
la tradició diu que aquest dia les parelles es regalin el llibre i la rosa! és un dia molt maco ja què posen les parades al carrer i dona gust poder donar una volta i fullejar pels llibres actuals!!

El que ha de ser fantàstic poder voltar per les grans ciutats ja què allí hi han moltíssimes parades i amb el que m'agraden els llibressssssssss disfrutaria moltíssim! però com què el dia de san jordi no es festiu, possssssssss ens toca treballar!!

Aquest matí he pogut marxar un moment a Flix per tal de comprar el llibre al meu morcete i m'he quedat parada de la gent que hi havia!!! suposo que ha sigut casualitat ja què amb aquell moment hi havien molts alumnes de l'institut i també han baixat els petitets de l'escola!!
També, com cada any, Ràdio Flix ha fet un programa especial al carrer!!! per poder disfrutar d'aquest dia tant maco!! Amb aquesta foto podreu veure a l'Aleandra fent el programa en directe!!

Amb aquesta foto és veuen els petits del cole!!!!

Els alumnes de 2n d'ESO s'han posat a ballar a la plaça l'església!! Era una cançó "What time is it" de High School musical!! venien molt ben preparats!! ho han fet molt bé!! De fet per internet ja havien penjat un vídeo sobre aq ball perquè al facebook, la Mariona va posar un enllaç i ja el vaig poder veure!! aquí el deixo ja què és veu molt millor!! S'ho han currat molt al vídeo!!
Un petonàssssssssssss bloc


SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats