Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dijous, 26 de febrer del 2009

La batalla de la mèmoria!! un bon documental!!

"La batalla de la memòria"
Ahir al canal 33 van fer un documental de les nostrse terres!! la batalla de l'ebre, una de les més importants de la guerra civil espanyola.
Surt gent de flix (Sr. Corbella i gent del club nàutic), imatges de Flix, Gandesa, Corbera d'Ebre, Villalba dels Arcs, Tortosa, ...)
Ahhhhhhhhhhhh i el que també he vist que surten imatges de les festes majors de flix! bé, més concretament la cursa de puntones de la nostra festa del riu.
Exactament surten als minuts: (48:00, 54:00, 57:00, 58:22, 01:00 i 01:01)
Fins i tot me'n recordo quan ho van gravar!! sé que estava mirant la cursa de les puntones i vaig veure un senyor que l'estaven gravant amb ell i a la seva família!! el que no sabia era ni qui era ni el motiu d'aquella gravació!!!.
Bé, al final me l'he tragat tot el documental!! està molt bé ja què saber una mica la història de la teva terra sempre és bonic i apart les imatges estant molt bé!!
Felicitatssssssssssssssssss pel documental!!


Felicitats Padrina!!! 26.02.09

Va bé estar en contacte per internete ja què fa que te'n recordis de tots esl aniversaris de la teva family i dels amics!!
Així que avui em toca felicitar a la meva padrina!!
bé, ahir va ser el cumple de la Núria!! (la seva filla) quina casualitat , nops???

bé, padrina!! no sé si veuràs la meva felicitació del meu bloc! però aquí et dedico aquest post!!
Felicitats!! que passis molt bon dia , encara que sigui treballant!
un Petonàssssssssssssss ben gran
La teva fillola que t'estima molt !! (encara que no t'ho digui, ja ho saps!!)
petonetssssssssssss festius!!

dilluns, 23 de febrer del 2009

Caminata 22.02.09


Aquest diumenge ens vam decidir a fer una ruta caminant ja què feia temps que no ho feiem!!

En teoria havia de ser poca estona però ens vam animar i al final vam estar 2 hrs. i 20 minuts caminant! deu ni do!! la ruta va ser molt maca ja què va ser pel terme de flix!!
Vam anar a la bassa les clotxes fins la punta del canó!! unes vistes maquíssimes de flix! encara que ja no queda res del què es podia veure a la punta del canó !! és una pena perquè el lloc era preciós! i ara per culpa de les antenes i la caseta que van posar ja no es pot veure res!!

Després vam baixar la muntanya i vam anar a buscar la sèquia!!!!!! i vam fer tot el tram de la sèquia fins arribar a l'aubal!!!!!!! allí vam decidir seguir pels camins direcció riba-roja!!!!!!

després d'una estona caminant per aquests camins vam creuar la carretera per anar al pontet de final de fàbrica!! també un lloc molt maco!!

un petonàssssssssssssss bloc!

Carnaval Dissabte 21.02.09






Dissabte també vaig sortir a veure el carnaval!! la veritat és que va estarmolt bé! moltíssma gent disfressada!! naturalment vaig estar poca estona ja què fea moltíssim fred i apart la festa era per ells i no passsssssssss pels mirons!! :)

Carnaval Nens!! divendres 20.02.09








Aquest any vaig poder anar a veure els nens amb les seves disfresses!! anaven tots molt macos!!
Aquí deixo 4 fotikis que vaig fer!!
Un petonàsssssssssssss bloc

dijous, 19 de febrer del 2009

10.000 Visites!! gràciessssssss a t@ts!!!!!

Gracietesssssssssssssssss!!!

10.000 visitesssssssssss!!!!!!!!!!!!

Em feia ilu arribar amb aquest número!!!

10.000 visites!!!!!!!!!! deu ni do!!!!!!!!!!!!!! si que moltíssimes son meves però també de molts anònimsssssssss que han anat passat per aquí de casualitat o simplement per curiositat!! la meva família, els meus amics, gent que em coneix, gent que no sap qui sóc! jejejeje molta diversitat! i fins i tot gent d'altres països!!!!!!!!!! avui fins i tot he vist que havien entrat de la xina i de rumania! jejeeje

pos eso!! gracietes a t@ts!!!!!!!!!!!!!!!! i ja sabeu si algun dia em voleu deixar un missatge als meus articles encara em fareu més contenta!!!!!!!!!!! ja què les persones que escribim als blocs ho fem per ntres. mateixos perquè ens agrada escriure i reflexionar sobre les coses del dia a dia però també fa gràcia saber que hi ha algú amb alguna part del món que t'està llegint!!!!!!!! encara que sigui en silenci!!!!!!!!

un petonàsssssss ben gran per t@ts!!!

19.02.09........Felicitats Enric!! 12 anys!!!

Felicitatssssssssssssssssssssssss moltes felicitats!!
bé, com què avui no ens veurem et felicitaré per aquí i per telèfon!!!!!!!!!!!!!!!!!
12 anyets!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ufffffffffffffffffff com passa el temps, no??

Que passis molt bon dia!!!!!!!!!!!!! segur que aquesta tarda aniràs a jardar i així ho podràs celebrar amb els amics!!
un petonàssssssssssss ben gran!
Aquesta foto és del 2.004!! vaja estirada que ha fet!!!!!!!! jejejeje
un petonàssssssssssssss bloc!

Dijous Jarder!! 19.02.09

Un altre any sense anar a jardar!!!!!! si es que!! segueixo dient que aquest dia s'hauria de fer festa! almenys per la tarda!
les empreses haurien d'ajudar a què les tradicions no es perdin!! total que son 3 horetes a la tarda sense anar a treballar?????????????? no es res!!!!!!!!!!!!!!!!!!

amb lo maco que és aquest dia!! sempre el recordo amb molt de carinyo ja què disfrutaves passant la tarda o el dia al camp!!

L'any passat vaig buscar informació sobre aquest dia ja què moltes vegades celebrem una tradició i no sabem exactament la història que té!

Així que ho torno a posar per la gent que li faci gràcia saber una mica més sobre les ntres. costums!!

La gent li diu de moltes maneres amb aquest dia, buscant per internet vaig trobar:
DIJOUS GRAS
DIJOUS JARDER
DIJOUS LLARDER
DIA DE L'OU I DEL PORC
DIA DE LA TRUITA

El Dijous Jarder marca l'inici de les festes de Carnestoltes de Catalunya.; després vindria l'enterrament de la Sardina i per últim el Dimecres de Cendra marcant l'inici de la Quaresma.

El dijous jarder l'anomenaria com "una tarda al camp"; desgraciadament s'ha perdut molt aquesta tradició però particularment la trobo maquíssima.

Era un dia que ens perdíem per la muntanya i passaven hores caminant, xerrant, rient, ballant, etc...
Un dia per estar amb els amics i disfrutar del camp. Segons la meva mare és un dia de fer un entrepà de truita de carxofa!! (bé, a mi no m'agrada!!!)

Sort que encara els nens de l'escola mantenen aquesta tradició perquè la resta no la podem seguir!!
Normalment la gent va al camp de futbol, a la bassa les clotxes, a l'ermita, a sebes, als xops, als masos!! Bé, de llocs n'hi han moltíssims per poder gaudir de la natura.

Hauríem de fer tothom festa a la feina per la tarda per poder mantindre aquesta tradició tant maca!! Quina pena!! Qui sap, potser algun dia la podrem disfrutar tothom!!

El refranyer fa referència amb aquest dia i diu:
"Per Dijous Llarder botifarra menjaré"
"Per Dijous Gras, botifarra fins al nas".

Aquí us deixo un enllaça al bloc ALEGO!! l'any passat vaig llegir el seu article i em va agradar molt! ja que amb poques paraules ho va definir perfectament.

Un petonàssssssssssss bloc

dimarts, 17 de febrer del 2009

Supernanny!!! un nen impressionant!!

El divendres vaig veure de casualitat això de la supernanny i vaig riure una bona estona!! estava flipant de com podia haver un nen així!! el primer que em va vindre al cap era "on està la educació dels seus pares???" em va deixar sense paraules!!

Amb aquest vídeo solament es veu un resum del què feia el nen però no es veu el tractament de la supernanny!!

Em va agradar ja què va posar una mica de disciplina amb aquella casa i sobretot va educar als pares i al fill ja què el problema no era el fill sino els pares que no li han ensenyat el que està bé i el que està malament amb aquest nen.

Un petonàssssssssss bloc!

divendres, 6 de febrer del 2009

El facebook!! molt bó!!

Avui m'han passat un correu i m'ha fet molt gràcia!! perquè et defineix una mica això del facebook però amb un punt de vista difernet! jejeje



Un petonàssssssss bloc!!




SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats