Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dijous, 10 de novembre del 2011

Visita a la Protectora de Lleida!! 09.11.11



Ben aviat farà dos anyets que som amics d'aquesta protectora!! i aquest és el segon cop que li portem cosetes!!!!!!!!

Al final (tal i com explico a l'article anterior) vam poder reunir força cosetes gràcies als amics que han volgut col.laborar.

Vam avisar a la protectora que aniríem cap al tard i ja ens estaven esperant!!!!



Ens va rebre la Joana i després la Olga i vam estar xerrant amb ella una estona!! A poc a poc han fet moltes reformes i ara estant molt més bé. El pròxim dia que hi anem farem una bona visita per dins.


Els gossets que estaven per aquella zona estant guapíssims i es veuen tots molt sans; es nota que estant molt ben cuidats i per molt que, de vegades que ens pensem que estant sufrint, no es veu pas que sigui així!!

Estant super feliços allí!! apart ja ens ho explicava la Olga, que ells estant de conya, tenen mols amics, juguen, mengen i dormen; el què els hi falta és una família i una caseta però també els de la protectora son una gran família que els hi donen molt de carinyo i també molta companyia.

Així que aquests gossets sempre estant en companyia gossil, jugant i a sobre sempre tenen als col.laboradors de la protectora voltant per allí!! no es pot demanar més!! bé, si una família per estar a caseta però allí també estant molt bé.  (això si, a les nits estant molt solets)


El que més em va fer gràcia va ser aquesta cadellet que surt a la foto amb mi!! solament arribar, va saltar el tancat i va vindre cap a nosaltres a rebre'ns!!

Una passada de carinyosa! apart és guapíssima!! 

No es va moure del nostre costat, la vaig tindre d'agafar perquè marxava un cotxe i semblava com si em conegués de tota la vida!!! jejeejje
Si no tinguéssim la noa, ja estaria a casa nostra! jeejjee



Aquestes dos fotos on sortim nosaltres ens les va fer la Olga per tal de posar-ho al seu bloquet ja què sempre que la gent porta cosetes, els hi fan fotikis!!!




Espero que ben aviat puguem tornar i portar moltes més cosetes que es doni la gent que vulgui col.laborar.

Vull tornar a donar les gràcies a les persones que m'han fet sentir feliç per aportar aquest material a la protectora!! 
Gràciesssssssssssssss 
Teta!!! 
Rosita!! 
Mª Carme!!! 
Mami!!! 
Meritxell!!!!!!! 
Morcete!!! 
(molta gent dirà que es una tonteria, 
que s'està millor a casa sense fer res però
hi han animalets que necessiten ajuda 
i sort que no totes les persones pensem igual) 


Aquí teniu l'article i l'enllaç de la protectora on parlen de nosaltres, de tots aquests col.laboradors:


PROTECTORA DE ANIMALES" AMICS DELS ANIMALS DEL SEGRIÀ" LLEIDA: EVA Y SU PAREJA VIENEN DE VISITA!!: Ayer tarde Eva acompañada por su pareja vinieron desde FLIX, para traernos cosas para nuestros peludetes, ellos hicieron una recolecta...

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats