Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dilluns, 2 de gener del 2012

Flix: Agenda 6 i 7 de gener

s/ la web de l'ajuntament tenim aquestes cosetes pels dies 6 i 7 de gener!!


La Milla Nadalenca i la Caminada a la Punta de l'Home clouran el programa d'actes de Nadal de Flix
dissabte, 31 de desembre de 2011 00:00
Ajuntament de Flix
Dos actes esportius emblemàtics del Nadal de Flix, la Milla Nadalenca i la Caminada a la Punta de l'Home, clouran el programa d'activitats que s'han programat per a aquestes festes.
 
La Milla Nadalenca, que assolirà la seua 4a edició, tindrà lloc el proper dia 7 de gener, dissabte, a les 5 de la tarda, amb el seu circuit habitual que comprèn la Plaça de l'Església i l'avinguda de Catalunya. Prova oberta a totes les categories i modalitats d'atletisme, les persones interessades en participar-hi podran formalitzar la seua inscripció el mateix dia, a partir de les 4 de la tarda, als baixos de la Casa de la Vila. Aquesta competició atlètica és organitzada per la Regidoria d'Esports de l'Ajuntament de Flix.

A l'endemà, diumenge 8 de gener, hi haurà la popular Caminada a la Punta de l'Home. El punt de trobada serà la Plaça de l'Església, a dos quarts de 9 del matí. La participació és lliure, tot i que s'adverteix que alguns trams del trajecte poden presentar alguna dificultat. La caminada és organitzada pel Centre Excursionista de Flix amb el suport de l'Ajuntament de Flix.

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats