Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimecres, 22 de febrer del 2012

FLIX; Oferta educativa de SEBES i MEANDRE DE FLIX

He vist aquest vídeo que m'ha passat la meva germana i m'ha agradat molt!! 





L'oferta educativa de SEBES I MEANDRE DE FLIX s'emmarca en uns àmbits de treball concrets:

Observació de la natura i el medi; Conscienciació i protecció de l'entorn; Els programes educatius de l'entorn d'aprenentatge es concreten mitjançant projectes adequats als diferents grups d'alumnes. També realitzem projectes compartits amb diferents centres educatius, crèdits de síntesi, projectes i treballs de recerca. A més a més, es col·labora en diferents activitats per la comunitat educativa de la comarca (Festa de la Cigonya, Setmanatura, bicicletades, caminades populars, seguiment de l'oreneta i jornades de voluntariat ambiental.

Els materials educatius que utilitzem en les activitats és divers: quaderns de camp, dossiers de treball a l'aula, Ecodats, kits d'analítica d'aigües, entre altres. Els dossiers de treball a l'aula els estem convertint en materials digitals per utilitzar-los amb la PDI (Pissarra Digital Interactiva) i així poder-los realitzar abans de la visita o per avaluar el treball fet.

Troba més informació a l'adreça URL: http://www.xtec.cat/eda-flix/index.html


SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats