Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dijous, 8 de setembre del 2011

Els nostres progressos!!! La Noa -07.09.11 -


Ahir vam tornar a sortir a caminar però aquest cop ens va acompanyar morcete!!!!!!!!!


Dilluns: 55 min.


Dimarts: ----


Dimecres: 1 hora i 10 min.

Sembla mentida com es fan a la rutina els gossets, dimarts que no va sortir, se li va notar.

Era l'hora de sortir i la Noa estava amb la meva mare i la veure neguitosa; no parava de mirar la porta i jugar com dient "eisssss vull anar al carrer a caminar" jejejejeje
li va faltar la seva sessió de muntanya!! :(


Quan son cadells, hem d'intentar seguir una rutina per tal d'ensenyar-los i així es vagin formant com a gossets i això ens ajudarà a que tinguem un gosset equilibrat. (ells aprenen molt més ràpid si seguim una rutina ja què van observant que fer, quan i com)

Nosaltres ho estem fent i dimarts, la Noa ens va demostrar que la rutina la sap i la nota!!! jejejej

Després de totes les hores invertides amb ella, des de fa uns quants dies estem veient els grans resultats.

Ahir la ruta que vam fer la vam tornar a deixar al seu ritme, sense lligams!!!!!! i estem encantats!!

Està tota l'estona pendenta de nosaltres i no es separa del camí!!!!!! cada cop que la crides, reacciona al primer moment; és una passada!!!!!!!

Perquè al principi ens semblava impossible que arribés aquest moment però ara podem dir que siiiiiiiii!!! que ha arribat!!

També tinc clar que encara queda molt camí per fer!!! naturalment sempre poden passar coses i no sabem encara la seva reacció!! trobar-nos animalets pel camí, gossos, gent, etc...

Així que haurem de seguir el camí d'aquest aprenentatge però de moment estic contenta perquè veig que ho estem fent molt bé!!!!!

Apart una altra cosa que estic contenta és què ens creu als dos per igual!! els líders de la manada som l'alex & mua i això per nosaltres és positiu.

Al principi em pensava que no arribaria al mateix nivell que l'alex ja què ell ha passat moltes més hores amb la noa i lògicament, ell ha estat el líder. i qui l'ha ensenyat més coses. Al principi, a mi em veia la companya de joc i amb ell com a líder però a poc a poc, hem anat variant els papers i al final hem aconseguit el qeu volíem........... ser els dos els líders, els companys de joc, etc...

Crec que la clau per arribar fins aquí ha estat la comunicació entre nosaltres, el no tirar la tovallola i sobretot la paciència!!!!!!! Apart també pensem que aquestes caminates de la Noa i mua han fet que tinguem una connexió especial i ara està donant el seu fruit.

En definitiva, que estem encantats amb la Noa!!!!!!!!! i la veritat és què ens encanta estar amb ella, jugar, observar-la i sobretot aprendre a comunicar-nos amb ella perquè tot això és un procés.

Així que seguirem caminant i gaudint de la seva companyia!!!!!!!!!!

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats