Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimarts, 10 d’abril del 2012

07.04.12 - Senderisme Ruta dels 2 Meandres - Flix -




Aquest dissabte hem fet una ruta que feia dies que se'n parlava! La dels 2 meandres!!




Aquest cop, la va proposar Jaume B. i aprofitant que era  setmana santa es va dir de fer-la el dia 7 per tal de no marxar fora.

Així que ens vam apuntar 15 persones !! al final vam ser 13 + la Noa. (ens va fallar Dolors i Antonio)



Aquest cop vam sortir:

Tere, Rosa, Raquel, Angels, Benjamin, Jaume B., Jaume M., Caco, Eulogio, Andres, Pep, Enric, Eva & Noa








Com ja sabeu a Flix tenim un meandre però segons ens va explicar Jaume, a la prehistòria existia un segon meandre i actualment amb aquesta ruta que hem fet, hem pogut veure en directe les zones que passava aquest  2n. meandre.

s/ explicacions de l'article de mon germà, diu:

"Concretament, es pot apreciar un meandre completament estrangulat i que envolta l'actual serra de Montvià, recorrent els actuals Castellons, los Francs i les Planes. Aquest meandre, és del Plistocè superior ( 12000 anys ac) que es correspon amb el període de les darreres glaciacions. "

Exactament la ruta és: 

La Ruta ha començat a la plaça del mercat de Flix i hem anat tots caminant a buscar la ruta de l'actual meandre.

 


Hem fet tota la ruta del meandre fins la barca, allí hem fet la zona del Pla d'Ini i les Planes, fins a la Serra de les Planes on hem començat el segon Meandre.
 







































Després ens hem desviat del camí per anar a visitar una cova, que es diu "Cova de la Loba" està molt amagada; ha valgut la pena anar-hi i fer uns quants km més perquè era maquíssima i molt gran.







Després hem anat pel camí dels "Mactàs" i despré per un camí asfaltat fins al Mas del Soc i un cop allí, hem baixat fins al riu per tornar pel meandre.

La veritat és què he passat per unes zones que no hi havia estat mai!! Sembla mentida que sigui de flix i que no conegui aquests llocs!! Jejeje

En teoria havíem de fer 16 quilòmetres però al sortir des del mercat i la visita de la cova hem fet molts més!! Com sempre hem fet de propina!! Jejejeje al final hem fet 21 km!!

Deu ni do!!!!!!!!!! Però al haver poques pujades ha estat molt bé!! No ens hem cansat gaire!!
 



Avui al ser 12 +1 persones feia goig caminar!! Tota l'estona anàvem junts i poc distanciats ja què el camí no era complicat, era molt planer!!

El ritme ha estat normal, ni alt ni baix!! Però molts d'ells no portaven càmeres i això ha fet que no parem gaire, solament les parades obligades d'esmorzar i de la cova.
 
Jejejeje com sempre em vaig queixant  de les parades, això si de bon rollo!! A mi m'agrada fer fotikis i disfrutar d'aq moment però quan vas amb tanta gent no et pots distreure gaire perquè sino després et toca córrer!! Jejeje

Però bé, hi ha bon companyerisme i si convé..... t'esperen!!

Això de caminar, cada cop et dones compte que som molta més gent els que compartim aquesta afició i dona gust anar amb aquestes rutes!!

I sobre la Noa que dir........ s'ha portat super bé!!  Avui l'he tingut de portar molts trams lligada ja què hi havien molts masos i zona que no podia anar lliure però s'ha portat molt bé, tant quan anava lliure com lligada!! Està feta una bona senderista!! Jejeje



Distància: 21 km

Durada: 5 hores i 30 min. (amb aturades)

Dificultat: Fàcil



 


Ara fins la propera ruta!!

Un petonàsssssssss blog.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

com sempre Eva una cronica genial!!! m'encanten les fotos i tinc una miqueta de rabieta per no estar en ella!!!! pero m'encante!!, me quedo en la frase La Noa es una bona Senderista!!!!!!jo penso igual!! Dolors

eva_yam ha dit...

jejejej gracietes dolors!!! la ruta va estar molt bé! us vam trobar a faltar!! aquesta també haguessis disfrutat molt.

hi havien moltes raconades que no hi havia estat mai i em va encantar

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats