Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dilluns, 12 de desembre del 2011

Senderisme per Flix!! 04.12.11



El passat dia 04.12.11 vaig sortir amb el tato, el Buck i el Black!!

La llàstima va ser que la Noa no va poder vindre ja què estant amb cel no vaig voler portar-la, per si de cas!!









La ruta va ser molt xula!! vam fer una 10,5 km i em va agradar molt!!

El tato es coneix casi bé tots els camins de Flix i sempre que sortim, em porta per llocs diferents.








La zona no sé com es diu, però direcció el pi de montbrió i després cap a la bassa les clotxes!! els noms tècnics no me'n recordo!! (a veure si ell, ens ho diu amb un comentari)










Vam estar 2 hores i 20 minuts caminant!! el primer tram va ser per la zona de l'aubal i després vam fer una bona estona de carretera vella amb pujada!! el tercer tram va ser el més guapo ja què vam anar tota l'estona per una sendera molt guapa!!






Els gossets vam disfrutar moltíssim ja què anaven al seu aire i van fer molt més exercici que nosaltres!!

























Descripció tècnica de la ruta: (comentari del tato) 

"Sí Eva, una bonica ruta i molt a prop. Vam sortir des del barri, passant per l'Aubal i cap a Montredons. Vam agafar una pista asfaltada que per mig del Coll de l'Ase creua cap a les Valls. Aquesta pista es bifurca i el camí a la dreta ens portaria cap al Pi de Montbriò i el de l'esquerra, que és el nostre, ens portaria cap a la bassa de les clotxes. Aquest camí, el deixem a un km i agafem una sendera ( a esquerres) que ens pujarà fins al Tossal de Montredons, molt aprop de la Bassa de reg. Be, baixem del Tossal i un cop baix, agafem una sendera ( a esquerres ) que va des de la Vall de Missameixes fins al mas nou o mas trencat. I d'allí tornem fins l'Aubal i cap a casa. Això sí, aprofitant totes les senderes conegudes, que donen més caliu a la ruta. A veure si la propera, tenim a la Noa ja "operativa" i pot gaudir de la sortida. Salutacions!!!!"

1 comentari:

enric ha dit...

Sí Eva, una bonica ruta i molt a prop. Vam sortir des del barri, passant per l'Aubal i cap a Montredons. Vam agafar una pista asfaltada que per mig del Coll de l'Ase creua cap a les Valls. Aquesta pista es bifurca i el camí a la dreta ens portaria cap al Pi de Montbriò i el de l'esquerra, que és el nostre, ens portaria cap a la bassa de les clotxes. Aquest camí, el deixem a un km i agafem una sendera ( a esquerres) que ens pujarà fins al Tossal de Montredons, molt aprop de la Bassa de reg. Be, baixem del Tossal i un cop baix, agafem una sendera ( a esquerres ) que va des de la Vall de Missameixes fins al mas nou o mas trencat. I d'allí tornem fins l'Aubal i cap a casa. Això sí, aprofitant totes les senderes conegudes, que donen més caliu a la ruta. A veure si la propera, tenim a la Noa ja "operativa" i pot gaudir de la sortida.
Salutacions!!!!

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats