Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimarts, 10 de gener del 2012

Senderisme per Flix - 24.12.11 -







La sortida va ser pels Montredons.

Distància: 12 km
Durada: 2h 30
Dificultat : Fàcil


Aquest cop hem sortit: Enrique, Jaume, Elia i mua!!! I com a gossets el Buck, el Black i la Noa.

El punt de trobada, ha estat la Bassa de les Clotxes de Flix i hem anat direcció cap al Tossal de Montredons, pujant fins dalt pel mig d'una sendera molt bonica.  (amb aquesta sendera hi han unes vistes molt guapes del riu)

Despres d'aquestes vistes i les pertinents fotikis, hem seguit per un altra sendera fins al camí de les Valls que agafant el camí a dretes, ens ha portat fins al Pi de Montbriò.





Quan hem baixat la sendera, justament al mas que et trobes a pocs metres, hem trobat un forn de pedra antic!! Era molt guapo.












Abans d'arribar al Pi de Montbrió, ens hem desviat uns 100 metres per visitar la Cova de Montbriò, on Jaume ens ha explicat que al temps de la guerra hi vivien varies famílies refugiant-se dels bombardejos.

La cova és molt gran i és una llàstima que el factor humà l'hagi deteriorat una mica.




Be, un cop al pi, hem baixat fins al bancal del costat, on hi ha un altre forn on feien el pa la gent que vivia al Mas de Montbrió.

I des d'allí hem agafat un altra sendera i hem anat de nou cap als Montredons i cap a la Bassa de les Clotxes.

Tot s'ha d'explicar i vam tenir un petit ensurt amb un gos. Abans d'arribar al pi de montbrió, mon germà em va dir "lliguem als gossos, que per aquí hi han gossos". Total que els lliguem i quan ja feia estona que caminavem, de sobte sentim soroll darrera nostre i resulta que era un gos!!

Ens vam parar i al girar-nos el gos es va posar a burnar i ens va ensenyar les dents!! Impressionant l'agressivitat que desprenia la seva cara.


Estic contenta perquè els nostres gossos el van ingnorar i no van mostrar cap mena d'interes (ni + ni -) així que el vam fer marxar i no ens va seguir.

Suposo que el gosset, apart de ser agressiu, solament ens volia demostrar que era territorial i ens volia informrar que aquell terreny era seu.

La sortida va estar molt bé i els gossets van disfrutar moltíssim!! 

Sobretot la Noa que portava molts dies que no sortia amb els seus amics i tenia moltes ganes de jugar.

1 comentari:

enric ha dit...

Si Eva, una bona sortida. Teniom cosetes molt boniques al costadet de casa i val la pena coneixer-les.
I el que van "xalar" els gossos......

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats