Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimecres, 28 de desembre del 2011

Senderisme - 07.12.11 - Serra d'Almos -


dimecres 7 de desembre de 2011

La Serra d'Almos- Mola de Casanoves- Mussefres- Mafla- Capcir ( circular )



El dia 7 de desembre vam fer una ruta molt guapa!!!!!!!
Vam anar el tato, Jose i mua!!

Aquest cop vam anar fins la Serra d'Almos, allí sortia la ruta. Un cop a les Escoles del poble, vam seguir per una pista fins el mas de l'Arany.

Per allí sortia la ruta (això ho controla mon germà); vam agafar el camí del pujador de la Mola d'en Casanoves, pel racò de l'Heura. Un cop dalt,vam baixar per una sendera fins al Plà de Burros.

Aquest tram, em va quedar marcat perquè en teoria no era de la ruta!! Jejeje així que vam fer 3,5 km de més!! Jejejeje

Al principi de caminar sempre em costa ja què et sents bastant cansat però quan ja portes una estona ja no et queixes!! Jejeje

Segons els indicador vam anar pel Barranc de Mussefres, el Racò de la Viscaina, el Bosc Negre i les Fonts del Gat i de la Pena, vam fer cap a l'Era Mafla i al Coll de Mafla. I des d¡allí, baixant pel Barranc de la Coma d'en Ginebre i el Barranc de Capcir vam fer cap al punt de sortida.

Abans d'arribar a l'era de Mafla vam parar per esmorzar ja què portavem una bona estona caminant!!! Les senderes eren molt guapes i sobretot el que em va encantar és què per tots els llocs ens trobavem "cireres de pastor" una passada!!!!!!!!!  No les havia provat mai i la veritat és què estaven boníssimes!!

Un cop a l'era ja després tot va ser baixada i per camins de terra.

La ruta va ser molt guapa el què em va sorpredre es què ens vam trobar molts caçadors!! Dalt de la muntanya ens vam trobar a 3 i ens van dir que anaven a fer una "batuda de jabalí" ; així que ens vam fer la baixada ràpida i sobretot parlant per si de cas.  (això va ser als primers 3,5 km)

Després a la tornada, quan ja estàvem pels camins on estava la 1ª muntanya vam poder observar que hi havien molts cotxes al costat de la carretera i feia respecte saber que hi havien tants caçadors per allí.

Apart el que també vaig veure que molts estaven controlant a peu de carretera!! (no sé fins quin punt es correcte això)

Bé, resumint .......... que em va agradar molt la ruta!! Unes senderes molt guapes!!

Com diu mon germà una ruta molt maca, travessant boscos de pins i d'alcines i amb unes vistes espectaculars del Montalt i de Llaberia.
.


Dificultat: Fàcil
Durada: 4h 54 ( amb aturades )
Distància: 14 km
Alçada màx. : 585 m.
Alçada min. : 285 m.

Veure ruta / Descarregar Track

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats