Visitant número......

Pels visitants del bloc: ............................

........ Benvingut a l'espai d'Eva_yam!! les cosetes del dia a dia!!! espero que t'agradi navegar una estona per aquí!!! "Els teus pensaments i les teves emocions configuren la teva vida"!!!...si vols contactar amb mi.... escriu a.... eva_yam@hotmail.com .....

dimarts, 29 de novembre del 2011

Flix; agenda del 29 al 04.12.11

s/ la web de l'ajuntament tenim:


Dimarts, 29 de novembre
  • Biblioteca Pública Municipal, 17:30 h. COMMEMORACIÓ DEL DIA INTERNACIONAL PER A L'ELIMINACIÓ DE LA VIOLÈNCIA ENVERS LES DONES; presentació del DOCUMENTAL "Violència de gènere", de Maria Pena Costa; seguidament, LECTURA DE MANIFEST; a continuació XERRADA d'una agent de l'Oficina d'Atenció a la Víctima, dels Mossos d'Esquadra de la Terra Alta-Ribera d'Ebre; es clourà l'acte amb LECTURA DE TEXTOS I XERRADA, "3 visions masculines", a càrrec d'Andreu Carranza, Albert Guiu i Francesc Xavier Vega.


Dimecres, 30 de novembre 
  • Església Parroquial, 18 h., CONCERT DE SANTA CECÍLIA, a càrrec de l'Escola Municipal de Música i els Petits Cantaires de l'Orfeó de Flix. 

Dissabte,  3 de desembre
  • Pavelló Municipal d'Esports, 11h., FUTBOL SALA categoria Infantil Primera Divisió Flix JD"A" - Mediterrani Cambrils, CFS "A"
  • Pavelló Municipal d'Esports, 12:30 h., FUTBOL SALA, categoria Juvenil Primera Divisió Flix JD"A" - Vinyols FS Construccions Porres

SendersFlix

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:

vols enviar-me un correu privat?? escriu a:
eva_yam@hotmail.com
visitor stats